DIÁKGALÉRIA 

Több mint 30 éve fogadjuk az Ifjúsági Otthon Galériájába a különböző művészeti ágakban tevékenykedő fiatal alkotók munkáit. A programsorozat célja, hogy a városban élő és alkotó tehetségek ne csak saját iskolájukban, környezetükben, hanem Kecskemét művészetkedvelő közönsége előtt is bemutatkozhassanak, valamint öntevékeny tervezői és kivitelezői legyenek a saját kiállításuknak. A DiákGaléria iskolai képzőművészeti szakkörökkel, alkotóközösségekkel, lelkes pedagógusok együttműködésével, művésztanárok, szakemberek közreműködésével valósul meg.

A Hírös Agóra Ifjúsági Otthon tereiben, termeiben egész évben lehetőséget biztosít a fiatal tehetségek, képző – és iparművészek alkotásainak bemutatására kiállítások keretében.
 
A kiállítások díjtalanul megtekinthetők az intézmény nyitvatartási idejében. (Hétköznap 9–18 óráig, hétvégén rendezvénytől függően várjuk kedves Vendégeinket!)
Kiállításokkal kapcsolatos információ: Acsai Rita 20-4212-589, rita.acsai@hirosagora.hu 

2022 JÚNIUS 17., 16:00
A SZAKKÖR - alkotókörök bemutatkozása

A kiállítás díjtalanul megtekinthető június 24-ig hétköznapokon 9-18 óráig, hétvégéken az intézmény nyitvatartási idejében.