KULTURÁLIS KÖZPONT
2021. okt. 23 - 30.

Foltvarró Kiállítás

Hozzáadás naptárhoz

A Hírös Agóra Kulturális és Ifjúsági Központ Nonprofit Kft
valamint a Kecskeméti Napraforgó Foltvarró Kör szervezése.

PATCHWORK KIÁLLÍTÁS
A kiállítás célja, hogy bemutatkozási lehetőséget biztosítson a foltvarrással foglalkozó alkotók számára határainkon belül és túl.

A kiállítás ideje: 2021. október 23-tól október 30-ig
A kiállítás helyszíne: Hírös Agóra Kulturális és Ifjúsági Központ
(6000 Kecskemét, Deák Ferenc tér. 1.)

A kiállításra modern vagy tradicionális technikával készült alkotásokat várunk, műfaji megkötés nélkül, egyéntől vagy csoportoktól.

A szervezők a beküldött munkákból válogatják ki a kiállítás anyagát (szakember segítségével)
  • A munkák tűzése: azon munkák, amelyek nincsenek tűzve, nem kerülhetnek kiállításra.
  • A munkákat kiállításra alkalmas állapotban kell beküldeni (a munka ne legyen paplanszerű, hullámos, kopott és használt), a hátoldalán bújtatóval kell ellátni. A pályamunkák hátoldalán fel kell tüntetni az alkotás címét, az alkotó nevét, lakcímét, a foltvarró kör, egyesület megnevezését.
  • Reprodukció esetén a forrást meg kell jelölni.

A pályamunkák beküldési határideje: 2021. október 15.
Jelentkezési lap: 


Díjazás: a kiállított alkotásokat a közönség „bírálja”, a legjobbnak ítélt alkotás közönségdíjat kap.

A munkákat személyesen vagy postán a Hírös Agóra Ifjúsági Otthonba (Kossuth tér 4.)  kérjük eljuttatni Acsai Ritának, a jelentkezési lap kitöltésével. A jelentkezési lap letölthető a www.hirosagora.hu, vagy a www.napraforgocsoport.gportal.hu honlapokról, vagy személyesen a helyszínen.

A beküldött pályamunkák a kiállítás zárását követően a helyszínen személyesen vagy meghatalmazottak útján átvehetőek, illetve postán küldjük vissza az alkotóknak.
 
A kiállítás ideje alatt a Foltvarró találkozóra és börzére várjuk a foltvarró köröket, egyesületeket és egyéni alkotókat 2021. október 30-án, szombaton 9.30 és 14.00 óra között.
Célja: találkozási, közös alkotási és vásárlási lehetőség biztosítása az érdeklődők számára.
A találkozó részvételi díja: 1.000 Ft/fő, amelyet a helyszínen kell befizetni. Az összeg tartalmazza a kiállítás belépődíját is. Előzetes regisztrációval érkező vendégek egységcsomagot kapnak!
A találkozóra való jelentkezés határideje: 2021. október 25.
Jelentkezési lap: 

 
Érdeklődés a kiállítással kapcsolatban: Acsai Rita rita.acsai@hirosagora.hu, valamint Juhász Zoltán Mátyásné elizaniko@gmail.com