KultKaszinó
2024. május 21., kedd 19:00

GAZSI ZOLTÁN - EMBERSZEMLÉLET

Hozzáadás naptárhoz

Jegyinformációk
Jegyár: 2.900 Ft
Könyvbemutatóval egybekötött előadás

Ez a könyv nem tartozik a hagyományos memoárok közé, műfaja nem sorolható egyetlen kategóriába: életrajzba bújtatott vállalati-impresszionista tankönyv, egyszersmind humanista filozófiába öltöztetett kézikönyv fenntarthatóságról, cégvezetésről, a hétköznapok vidámságáról és a nehéz élethelyzetek túléléséről.

Kinek szól? Tapasztalt és kezdő cégvezetőknek; magányos farkasoknak és falkatagoknak; pszichológusoknak és coachoknak; betegséggel élőknek és gyógyulóknak, valamint mindenkinek, aki érdeklődik az emberi természet szépsége és változatossága iránt.

Gazsi Zoltán 2007 óta ügyvezető igazgatója a sokszorosan díjnyertes Eisberg cégnek, amely meghatározó szereplője a hazai és régiós konyhakész salátapiacnak. Vezetőként hisz az egymás tiszteletén alapuló munkakultúra sikerességében, igyekszik másokat is az önismeret mélyítésére, a kitaposott ösvény elhagyására inspirálni. Rendszeresen tart előadásokat egyetemeken, konferenciákon és képzéseken, emellett a BCSDH (Üzleti Tanács a Fenntartható Fejlődésért) és a SWISSCHAM (Svájci–Magyar Kereskedelmi Kamara) elnökségi tagja, valamint a Kórházsuli Alapítvány és a Budapesti Fesztiválzenekar nagykövete.