IFJÚSÁGI OTTHON
2024. november 09., szombat

KREATÍV WORKSHOP SOROZAT

Hozzáadás naptárhoz


KREATÍV WORKSHOP SOROZAT

A szombat délutáni tárgyalkotó kerámia és egyéb kreatív műhelyfoglalkozásainkat többségében úgy terveztük, hogy együtt alkothass pároddal, barátoddal, gyermekeddel, unokáddal… De vannak kimondottan ifjúsági-, felnőtt korosztálynak szóló foglalkozások is. Kérünk, ezt mindig vedd figyelembe!


ANGYALI FÉNYEK
november 9. 14.00
Kerámia Műhelyfoglalkozás


A foglalkozást 7 éves kortól ajánljuk!

Az adventi és a karácsonyi ünnepkör egyik legfontosabb kelléke a gyertya, melynek fénye melegséggel és szeretettel tölti meg otthonainkat. Itt a lehetőség, hogy az ünnepi gyertyának egyedi tartót készíts, legyen az egy angyalka, aki a kezeiben tartja majd a gyertyákat, vagy bármilyen más figura, ami a szívedhez közel áll.

Gyere és készíts anyukáddal, barátoddal, gyermekeddel egy különleges, egyedi gyertyatartót. A közös alkotásban garantáltan örömödet leled majd!

Vedd figyelembe, hogy a workshop után üres kézzel mész haza, mert az általad készített munka még a műhelyben marad, hogy kiégetésre és mázazásra kerülhessen. Így a gyertyatartódat kb. két hét múlva viheted haza.

Foglalkozásvezető: Polyák Emese művésztanár

Részvételi díj: 8.000 Ft/workshop-csomag (ez egy felnőtt és egy gyermek részvételét valamint egy gyertyatartó készítését jelenti)

Jelentkezni a részvételi díj befizetésével lehet! A jelentkezéseket november 6-ig várjuk!

A foglalkozás megtartására minimum 10 fő jelentkezése esetén kerül sor!

További információ: Acsai Rita, rita.acsai@hirosagora.hu