Keressük azokat a feltörekvő fiatal zenészeket, akik kipróbálnák magukat a zene világában!
A Hírös Agóra Nonprofit Kft. az Öröm a Zene Nonprofit Kft-vel együttműködésben, a Hang-szeresek Országos Szövetsége támogatásával 2023. szeptember 9-én megrendezi az Öröm a Zene Tehetségkutató és Gondozó Sorozat Bács-Kiskun vármegyei fordulóját amatőr zeneka-rok részére.
 

Jelentkezz TE is az Öröm a Zene országos zenei tehetségkutató és gondozó program Bács-Kiskun vármegyei Fordulójára, ha ki szeretnéd próbálni magad a zene világában!
A jelentkezett előadók biztosított hang-, és fénytechnikával, szakmai zsűri és közönség előtt léphetnek fel. 

A jelentkezés feltételei:
•    a kitöltött jelentkezési lap, egy demo felvétel, (max. 10-15 perc wav, mp3, mp4, vagy internetes linkek) valamint a dalok szövegét tartalmazó dokumentum elküldése az anna.bodnar@hirosagora.hu e-mail címre
•    a nevezésekben csak saját szerzeményeket fogadunk el, amelyeknek még nincs kiadói változata, országosan terjesztett megjelenése
•    a program amatőr zenekarok számára szól, tehát nem jelentkezhetnek rádiós és kiadói múlttal rendelkező zenekarok (a saját kiadás és a helyi lokális médiumokban való megjelenés még nem kizáró ok)
•    nem fogadhatjuk el olyan zenekarok jelentkezését, akik az NKA Hangfoglaló Program induló zenekari alprogramjának támogatottjai voltak
•    a szerzemények közül egynek magyar nyelven kell elhangoznia

Nevezési díj nincs. 

A kecskeméti fordulóra az ország bármely pontjáról fogadunk jelentkezőket!
Nagy létszámú jelentkezés esetén a zsűri élhet az előválogatás jogával a beérkezett nevezési anyagok alapján. 

Jelentkezési lap letöltése:
Jelentkezési határidő: 2023. augusztus 21.

A zsűrizés során alkalmazott szakmai szempontok:
•    hangszeres tudás (10 pont)
•    szöveg (10 pont)
•    egyediség, eredetiség törekvései (20 pont)
•    összkép megítélése (10 pont)

Egy előadó, zenekar a beállással együtt max. 45 perces műsorral mutatkozhat be.

Díjazás:
•    Fellépési lehetőség kecskeméti városi nagyrendezvényeken, fesztiválokon
•    A megyei és határon túli események győztesei bekerülhetnek az Öröm a zene országos nagy döntőjébe. Nem törvényszerű, hogy az egyes fordulók győztesei automatikusan dön-tőbe kerülnek. Erről a zsűri hozhat egyedi döntést, mivel az egyes fordulókra jelentkező ze-nekarok felkészültsége előre nem kiszámítható. FIGYELEM! Előfordulhat, hogy egy zenekar megnyeri valamelyik fordulót és mégsem kerül a döntőbe! 10 produkció jut tovább a Hang-foglaló Program induló zenekari programjának élő meghallgatására. (Ennek alapfeltétele, hogy érvényes pályázatot adjon be az NKA Hangfoglaló Program induló előadókat támogató pályázati kiírására.) Az Öröm a zene döntőjének győztese elnyeri az NKA Hangfoglaló Prog-ram induló előadókat támogató pályázati támogatását, amely 2.500.000Ft.

Nem törvényszerű, hogy az egyes fordulók győztesei automatikusan döntőbe kerülnek. Erről a zsűri hozhat egyedi döntést, mivel az egyes fordulókra jelentkező zenekarok felkészültsége előre nem kiszámítható. FIGYELEM! Előfordulhat, hogy egy zenekar megnyeri valamelyik fordulót és mégsem kerül a döntőbe! 10 produkció jut tovább a Hangfoglaló Program induló zenekari programjának élő meghallgatására. 


További információk:
Hírös Agóra Nonprofit Kft.
Bodnár Anna
+36204122605
anna.bodnar@hirosagora.hu