Április 18-án nyitotta meg kapuit a Hírös Agóra új, exkluzív rendezvényhelyszíne, a KultKaszinó. A megnyitón Szemereyné Pataki Klaudia polgármester ünnepi köszöntőjét követően Barta Dóra Harangozó Gyula-díjas táncművész, koreográfus, érdemes művész, a Hírös Agóra ügyvezető igazgatójának, a Magyar Érdemrend Lovagkeresztje állami kitüntetettjének Lélektánc című előadását láthatta a nagyérdemű.
 


Régi hagyaték éled fel, régi álom válik valóra azzal, hogy megnyitotta kapuit a Hírös Agóra új rendezvényhelyszíne, a KultKaszinó. A századfordulón a kaszinók zártkörű klubokként, a kulturális és gazdasági élet találkozási és szórakozási központjaként működtek. A hajdani közművelődést érdemi módon meghatározó kaszinó korszerűsített lenyomatát idézi az új elképzelés, olyan kreatív események megvalósításán keresztül, melyek lehetnek egyediek, megismételhetetlenek nem csak kecskeméti, hanem akár országos viszonylatban is. Olyan programlehetőségeket kínálunk, melyek nemcsak városunk polgárai számára, hanem a távolabbról érkezőknek is egyediséget, exkluzivitást sugallnak.
 

A KultKaszinó hazai és nemzetközi előadások, prózai estek, extravagáns performanszok befogadó helyszíneként ismét teret biztosít majd a kecskeméti kulturális, szellemi, és gazdasági élet szereplőinek a minőségi időtöltésre, szórakozásra. A Hírös Agóra legfontosabb ismérve a közösségteremtés, a KultKaszinó esszenciája az innovatív kapcsolatépítés.

Bízunk benne, hogy minél több eseményen találkozunk Önökkel is a közeljövőben!
 

GALÉRIA